Inauguration of the PolyU-Wenzhou Technology and Innovation Research Institute

14 Sep 2024

Events

理大副校长(研究及创新)和热能及环境工程讲座教授及正泰集团轮值总裁栾广富分别代表理大和正泰集团签订合作协议。 (见证人:林大辉博士、李国祥医生、滕锦光教授、正泰集团董事长南存辉先生、正泰集团董事及副总裁徐志武先生、正泰集团研究院轮值院长、正泰电器董事及副总裁南君煜先生、正泰集团总裁助理及战略投资部总经理程昱昊先生)

超精密制造技术研究中心主任张志辉教授和五家企业或单位代表签约。 (见证人: 林大辉博士、李国祥医生、滕锦光教授、赵汝恒教授、工业及系统工程学系符啸文教授)

海洋工程装备与技术研究中心主任余涛教授和五家企业或单位代表签约。 (见证人: 林大辉博士、李国祥医生、滕锦光教授、赵汝恒教授、建设及环境学院院长李向东教授)

柔性电子研究中心主任郑子剑教授和五家企业或单位代表签约。 (见证人: 林大辉博士、李国祥医生、滕锦光教授、赵汝恒教授、理学院院长黄维扬教授)

Chinese version only

Your browser is not the latest version. If you continue to browse our website, Some pages may not function properly.

You are recommended to upgrade to a newer version or switch to a different browser. A list of the web browsers that we support can be found here